Service & garantie

Service

Je zag het wellicht al in bij de introductie op onze homepagina, Service schrijven we bij ons met een hoofdletter S. Een klacht, een defect, een onvolkomenheid zien we bij Roadz als een uitdaging en als een kans. Een kans om te laten zien waarom dat je de juiste beslissing nam toe je er voor koos om jouw product bij ons te kopen. Misschien heb je het door jou gewenste artikel elders of in een webshop net wat goedkoper gevonden dan bij ons, je weet dat wanneer er een probleem(pje) is dat wij het voor je oplossen. Daar waar andere winkeliers zich verschuilen achter leveranciers en garantietermijnen proberen we bij Roadz om altijd tot een vlotte en acceptabele oplossing te komen. Daar gaan we ver in en niet zelden schieten we er in door, maar we willen dat jij blij bent en langere tijd blijft met wat je aanschafte. Wij adverteren niet met laagste prijzen, aanbiedingen en van/voor prijzen. Wij adverteren met Service. With a capital S.

 

Garantie

Over het algemeen geven meubelfabrikanten 24 maanden garantie op hun producten. Bij Roadz vinden we dat de economische levensduur van meubelen minimaal 5 jaar is, behoudens normale slijtage en gebruikssporen. Wij doen dan ook buiten de garantieperiode het maximale om je ook dan van dienst te zijn om in voorkomend geval je probleem op te lossen. Soms zijn daar materiaal- en/of transportkosten aan verbonden. Zie ook onze Algemene Productinformatie en onze Algemene Voorwaarden.Wij bieden voor zitmeubelen een extra garantieverzekering aan van het merk i-Proteqt (klik hier voor website). Daarmee verleng je niet alleen de garantie op de constructie van je zitmeubel, maar ook en vooral het voorkomen en het herstel van hardnekkige vlekken. Bij het garantiepakket wordt impregneervloeistof geleverd waarmee je zelf de meubels behandelt, alsmede een flacon reinigingsmiddel. Lukt het je niet zelf om een toch ontstane vlek te verwijderen, dan komt een expert langs om het probleem op te lossen.

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe bank, kast of andere meubels? Kom gerust eens langs in onze showroom van 3000m2 voor een kopje koffie. Een bezoek in onze showroom zal u nooit teleurstellen!